diumenge, 2 de juny del 2013

Pallassos Sense Fronteres

La vida dels pallassos

Has provat de posar-te alguna vegada un nas de pallasso i mirar-te al mirall? És una de les experiències més divertides que hi ha. Has provat alguna vegada de posar-te un nas de pallasso i, sortir de la teva habitació, passejar davant de la teva família, dels amics, o sortir al carrer com si res? És una cosa que fa riure i, aquesta és la màgia dels pallassos, una de les professions més boniques i lloables. No cal que t'hi dediquis professionalment, o sí. Si mires dins teu, trobares el teu pallasso, tots el tenim. El que passa que alguns mai el busquen i per això no el troben. Si cliqueu a la imatge, trobareu el vídeo de la festa dels 20 anys de Pallassos Sense Fronteres.
 
 


4 comentaris:

Unknown ha dit...

hola soc la Lucia a mi m'agraden els pallassos perquè fan molta gracia

adeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Unknown ha dit...

Hola , aquests pallassos son super divertits.M'agradaria que vinguessin a l'escola i que ens fessin riure a tots!!!!!!!





ADEU!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que aquests pallassos ens farien riure a tots adeu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

Jo crec que 20 anys sòn molts fent riure a tot o gairabé tot el mon



ADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!